Μηλόξυδο Φυσικής Ζύμωσης 'With the Mother' (750ml) Biona
Μηλόξυδο Φυσικής Ζύμωσης 'With the Mother' (750ml) Biona Μηλόξυδο Φυσικής Ζύμωσης 'With the Mother' (750ml) Biona

Μηλόξυδο Φυσικής Ζύμωσης 'With the Mother' (750ml) Biona

Προμηθευτής: Biona
Κωδικός Προϊόντος: B.20.01.540
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 4,30€
Ποσότητα:  
   - ή -   

Σε νέα συσκευασία!

Ξύδι μηλίτη φτιαχμένο από φρέσκο, ψυχρής παραγωγής, χυμό βιολογικών μήλων που ωριμάζουν μέσα σε δρύινα βαρέλια. Είναι ακατέργαστο, αφιλτράριστο και απαστερίωτο. Η διαδικασία ενισχυμένης φυσικής ζύμωσης που έχει υποστεί, καλείται 'With the Mother' - μια πιστοποίηση ποιότητας ωμού, αφιλτράριστου μηλόξυδου - η οποία το βοηθά να διατηρήσει αναλλοίωτα τα πολύτιμα φιλικά ένζυμα, τα ιχνοστοιχεία, την πηκτίνη, τις βιταμίνες, και τα μέταλλα που περιέχει, κάνοντάς το έτσι μια από τις πιο πλούσια θρεπτικές λειτουργικές τροφές του σήμερα.

Το εξαιρετικής ποιότητας αφιλτράριστο μηλόξυδο της Biona έχει φυσικά θολό χρώμα σε γήινες αποχρώσεις, λεπτή γεύση και πλούσιο άρωμα. Είναι συσκευασμένο σε σκούρο γυαλί για να προστατεύεται από το φώς.

Το μηλόξυδο είναι εκπληκτικά ευέλικτο συστατικό μαγειρικής. Προσθέτει μια tangy (έντονη) γεύση σε πολλά ποτά, ενισχύει τη γεύση σε πολλά τρόφιμα και είναι σημαντικό υλικό για καρύκευμα. Επίσης, είνα ιδανικό για dressings σε σαλάτες και για σάλτσες.

Το απαστερίωτο Μηλόξυδο "With the Mother" είναι εντελώς φυσικό προϊόν με εκπληκτά οφέλη για την υγεία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εξωτερική χρήση όπως για να ανακουφίζει από καψίματα στον ήλιο και τσιμπήματα εντόμων, ή να κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και να καταπολεμήσει την πιτυρίδα.

Για την καλύτερη χρήση του 'With the Mother' μηλόξυδου, ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση ώστε τα φιλικά ένζυμα που έχουν κάτσει στο κάτω μέρος του μπουκαλιού να διασκορπιστούν σε όλο το υγρό.

100% Βιολογικό Ξύδι Μηλίτη.