Ωμή Vegan Πρωτεΐνη για Κάψιμο Λίπους 'Fit' - Βανίλια (457gr) Garden of Life
Ωμή Vegan Πρωτεΐνη για Κάψιμο Λίπους 'Fit' - Βανίλια (457gr) Garden of Life Ωμή Vegan Πρωτεΐνη για Κάψιμο Λίπους 'Fit' - Βανίλια (457gr) Garden of Life

Ωμή Vegan Πρωτεΐνη για Κάψιμο Λίπους 'Fit' - Βανίλια (457gr) Garden of Life

Προμηθευτής: Garden of Life
Κωδικός Προϊόντος: M.05.01.149
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 47,00€
Ποσότητα:  
   - ή -   

*Αυτή η πρωτεΐνη θα είναι εξαντλημένη για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα λόγω αλλαγών στην πολιτική εξαγωγών της Garden of Life. Όταν αλλάξει αυτό και γίνει ξανά διαθέσιμη, θα ενεργοποιηθεί αμέσως στο e-shop μας!*

To Raw Organic Fit έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, πιστοποιημένο βιολογικό (USDA organic), φυτικό, vegan, ειδικά σχεδιασμένο για απώλεια βάρους. Παρασκευάζεται από 13 ωμά, ακατέργαστα, φυτρωμένα, φυτικά συστατικά. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες φυτικές πρωτεΐνες, είναι το γεγονός πως περιέχει συγκεκριμένα κλινικά μελετημένα συστατικά, όπως το εκχύλισμα πράσινου καφέ Svetol® Green Coffee Bean Extract, το Χρώμιο από ωμά τρόφιμα και τη βιολογική Κανέλλα, που μας βοηθούν να κάψουμε λίπος, να διατηρήσουμε τα φυσιολογικά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και να ενισχύσουμε την ενέργεια μας.

Το Raw Organic Fit είναι σχεδιασμένο για να συμπληρώσει το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μας, ενισχύοντας το κάψιμο λίπους, τη δημιουργία μυών και αποκαθιστώντας την ισορροπία. Περιέχει ωμά (ακατέργαστα) τρόφιμα που δεν έχουν θερμανθεί σε υψηλή θερμοκρασία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η υψηλή θερμοκρασία και η επεξεργασία καταστρέφουν την πρωτεΐνη και μειώνουν την αφομοίωση από τον οργανισμό. Το Raw Organic Fit, από ωμά τρόφιμα, όχι μόνο διαφυλάσσει την πλήρη ακεραιότητα των αμινοξέων του αλλά έχει και υπέροχη γεύση!


Από την αρχή της δημιουργίας της, η Garden of Life έχει επιλέξει για τα προϊόντα της τα καθαρότερα, αγνότερα, βιολογικά συστατικά που προέρχονται από ολόκληρα τρόφιμα. Έτσι, μας εξασφαλίζει πως τρεφόμαστε με τον τρόπο που προορίζεται από τη φύση.

Πλεονεκτήματα:

  • Ενισχύει την ενέργεια και δημιουργεί άκαμπτη μυϊκή μάζα (Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή μετά την προπόνηση).
  • Ικανοποιεί την πείνα και βοηθά να παραμείνουμε χορτάτοι με φυτικές ίνες προερχόμενες από βιολογικά τρόφιμα.
  • Περιέχει εύπεπτες φυτικές πρωτεΐνες ΚΑΙ ζωντανά προβιοτικά και ένζυμα.
  • Παρέχει 28 γραμ. ολοκληρωμένης πρωτεΐνης - από 13 είδη βιολογικών φυτρωμένων σπόρων, σιτηρών, οσπρίων.
  • Περιέχει το Svetol Green Coffee Bean Extract - για κάψιμο του λίπους με φυσικό τρόπο και διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρων στο αίμα.
  • Περιέχει βιολογική Ashwagandha - βοηθά στην καταπολέμηση της λιγούρας.
  • Παρέχει 5 γραμ. φυσικώς απαντώμενων αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA).

Το RAW Organic Fit περιέχει πλήρης φυτική πρωτεΐνη 28 γραμ. και άλλα συστατικά που μας βοηθούν να κάψουμε λίπος και να ενισχύσουμε την ενέργεια μας.