Αναπλαστικό Τζελ Άγριας Αλόης 'Aloe Ferox' (100ml) Martera
Αναπλαστικό Τζελ Άγριας Αλόης 'Aloe Ferox' (100ml) Martera Αναπλαστικό Τζελ Άγριας Αλόης 'Aloe Ferox' (100ml) Martera Αναπλαστικό Τζελ Άγριας Αλόης 'Aloe Ferox' (100ml) Martera

Αναπλαστικό Τζελ Άγριας Αλόης 'Aloe Ferox' (100ml) Martera

Προμηθευτής: Martera
Κωδικός Προϊόντος: B.11.01.205
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 17,20€
Ποσότητα:  
   - ή -   

Για αιώνες, οι αλόες έχουν χρησιμοποιηθεί για τις μοναδικές καταπραϋντικές, επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους. Οι πολλές ευεργετικές ιδιότητες της αλόης ξαναεκτιμήθηκαν στις αρχές του 21ου αιώνα στην Ευρώπη.

Υπάρχουν πάνω από 300 είδη αλόης στην Αφρική. Ανάμεσα στις πιο ευεργετικές, είναι η Aloe Ferox (ferox στα λατινικά σημαίνει άγριος). Σε αντίθεση με την Aloe vera που καλλιεργείται κυρίως μέσα σε αγροτικές εκμεταλλέυσεις, η Aloe ferox φύεται στο φυσικό της περιβάλλον, χωρίς λιπάσματα, φυτοφάρμακα ή μυκητοκτόνα.

Μόνο τα ώριμα φύλλα που βρίσκονται κάτω-κάτω κόβονται με το χέρι και επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, ώστε να παράγουν χυμό και gel της υψηλότερης ποιότητας.

Εργαστηριακά πειράματα έχουν αποδείξει πως το gel αλόης έχει αντι-φλεγμονώδεις, ενυδατικές, αναπλαστικές ιδιότητες και μπορεί να διεισδύει βαθιά στα στρώματα της επιδερμίδας
χάρης στις φυσικές της ουσίες.

Το ερεθισμένο δέρμα τρέφεται και ενυδατώνεται. Το δέρμα γίνεται πιο μαλακό, πιο ελαστικό και με καλύτερη προστασία ενάντια στον ήλιο, τον άνεμο και τις ελεύθερες ρίζες.

Χαρακτηριστικά:

  •      gel με 99% βιολογική Aloe ferox
  •      99.6% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης
  •      ενυδατώνει, αναζωογονεί και μαλακώνει πρόσωπο και σώμα


Συνιστώμενη χρήση:
Χρησιμοποιήστε το τζελ κάτω από την κρέμα ημέρας, σαν ενυδατική κρέμα σώματος, ή μετά τον ήλιο...μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν ένα πρώτο μέσο βοήθεια μετά από τσιμπήματα εντόμων. Εφαρμόστε την aloe ferox τοπικά για να ανακουφίσετε και να θεραπεύσετε ερεθισμούς του δέρματος (π.χ. ακμή), κοψίματα, ουλές (μετά από εγχειρήσεις laser) και εγκαύματα.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μόνο για εξωτερική χρήση.