Κεράσια Αποξηραμένα Χωρίς Ζάχαρη (1kg) Biosophy
Κεράσια Αποξηραμένα Χωρίς Ζάχαρη (1kg) Biosophy Κεράσια Αποξηραμένα Χωρίς Ζάχαρη (1kg) Biosophy

Κεράσια Αποξηραμένα Χωρίς Ζάχαρη (1kg) Biosophy

Προμηθευτής: Biosophy
Κωδικός Προϊόντος: X.00.02.024
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 26,30€
Ποσότητα:  
   - ή -   

Βιολογικά, αποξηραμένα, ωμά κεράσια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Για να γλυκαθούν έχει προστεθεί βιολογικός χυμός μήλου. Σε συσκευασία κιλού!

Τα κεράσια της biosophy έχουν καλλιεργηθεί με βιολογικό τρόπο και στη συνέχεια αποξηρανθεί. Η αποξήρανση γίνεται μέσω εμποτισμού σε κενό αέρος (Vacuum dried infused), μια διαδικασία που διασφαλίζει τη ζωντάνια και την έντονη γεύση του φρούτου.

Επίσης, τα κεράσια μας είναι ωμά (raw). Ένα τρόφιμο θεωρείται ωμό εάν είναι άψητo ή έχει παρασκευαστεί σε θερμοκρασία κάτω των 45°C. Πάνω από αυτή τη θερμοκρασία, τα τρόφιμα αρχίζουν να χάνουν τα ζωντανά ένζυμα και τα θρεπτικά στοιχεία τους. Συνεπώς, τα ωμά σνακ, διατηρούν αναλλοίωτη τη θρεπτικότητα και τη ζωντάνια τους! Όσο περισσότερες ωμές (ζωντανές) τροφές καταναλώνουμε, τόσο περισσότερο προσφέρουμε στο σώμα μας τα στοιχεία που χρειάζεται για να δημιουργήσει και να διατηρήσει καλή υγεία.

Για να γλυκαθούν, έχει προστεθεί βιολογικός χυμός μήλου...και τίποτα άλλο!

Ένα υγιεινό σνάκ για μεγάλους και παιδιά, που μπορείτε να προσθέσετε σε smoothies, δημητριακά, γιαούρτι, γλυκά, παγωτά, μαζί με ξηρούς καρπούς ή κατευθείαν από το σακουλάκι. Το παιδί σας θα νομίζει ότι του δώσατε ζαχαρωτό ζελεδάκι!

Κεράσια Αποξηραμένα* (92%), Χυμός Μήλου* (8%). *Βιολογικής καλλιέργειας.