Πράσινο Τσάι Sencha με Matcha (Μάτσα) (40γρ) Clearspring
Πράσινο Τσάι Sencha με Matcha (Μάτσα) (40γρ) Clearspring Πράσινο Τσάι Sencha με Matcha (Μάτσα) (40γρ) Clearspring

Πράσινο Τσάι Sencha με Matcha (Μάτσα) (40γρ) Clearspring

Προμηθευτής: Clearspring
Κωδικός Προϊόντος: B.23.01.057
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 7,25€
Ποσότητα:  
   - ή -   

To μείγμα πράσινων τσαγιών Sencha Matcha δημιουργήθηκε ειδικά για την Clearspring από έμπειρους παραγωγούς τσαγιού στην Ιαπωνία. Συνδυάζει την εξαιρετικά απαλή, ντελικάτη και δροσερή γεύση του Ιαπωνικού πράσινου τσαγιού Sencha με την ευδιάκριτα πλούσια γεύση του τσαγιού Matcha (Ceremonial Grade). Οι δυο ξεχωριστές ποικιλίες αναμειγνύονται έντεχνα και συσκευάζονται στο κτήμα των παραγωγών τσαγιού αμέσως μετά τη συγκομιδή τους για να εξασφαλίσουν τη φρεσκάδα των φύλλων.

Το πράσινο τσάι περιέχει έξι φορές τα επίπεδα αντιοξειδωτικών που περιέχει το μαύρο τσάι ενώ το Ιαπωνικό πράσινο τσάι περιέχει το υψηλότερο ποσοστό ανάμεσα στα πράσινα.

To Matcha είναι λεπτοαλεσμένo πράσινο τσάι σε σκόνη που παρασκευάζεται από την υψηλότερη ποιότητα ιαπωνικών φύλλων τσαγιού και είναι γεμάτο από βασικά μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες. Παραδοσιακά, το Matcha χρησιμοποιούταν ως μέρος της ιαπωνικής τελετουργίας του τσαγιού για να κρατήσει τους βουδιστές μοναχούς συγκεντρωμένους κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Το Matcha έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά ενώ εκτιμάται για τις ιδιότητες ενίσχυσης-τόνωσης της φυσικής ενέργειας και του μεταβολισμού.

Oφέλη Μatcha για την υγεία:

  • Ηρεμεί και βοηθά στην συγκέντρωση, ενώ παράλληλα τόνωνει.
  • Ενισχύει τον μεταβολισμό, δηλαδή την ικανότητα του σώματος να κάψει λίπος και να χάσει βάρος.
  • Περιέχει αντιγηραντικές ιδιότητες και μπορεί να προστατεύσει ενάντια σε καρδιακές παθήσεις.
  • Βοηθά στη ρύθμιση υγιών επιπέδων χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα.

 
Θερμοκρασία νερού: 70-90°C - η θερμοκρασία αυτή 'αποτρέπει' το τσάι από το να γίνει πικρό, ενώ επιτρέπει να αναδειχθεί πλήρως η γεύση του.

Προετοιμασία: 1-2 λεπτά.

Το κουτί περιέχει 20 φακελάκια.