100% Φυσικός Xυμός/Πολτός Γκραβιόλα 'Graviola' (500ml) Martera
100% Φυσικός Xυμός/Πολτός Γκραβιόλα 'Graviola' (500ml) Martera 100% Φυσικός Xυμός/Πολτός Γκραβιόλα 'Graviola' (500ml) Martera 100% Φυσικός Xυμός/Πολτός Γκραβιόλα 'Graviola' (500ml) Martera

100% Φυσικός Xυμός/Πολτός Γκραβιόλα 'Graviola' (500ml) Martera

Προμηθευτής: Martera
Κωδικός Προϊόντος: B.11.NN.203
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 13,05€
Ποσότητα:  
   - ή -   
Τα ώριμα φρούτα Graviola συγκομίζονται με το χέρι, ξεφλουδίζονται και ξεσποριάζονται, προκειμένου να μείνει ο πλούσιος πολτός. Ο χυμό Graviola της Martera είναι 100% φυσικός πολτός, χωρίς καθόλου προσθήκη νερού και έτσι είναι αρκετά παχύρευστος, σαν smoothie. Οι δραστικές ουσίες του φρούτου παραμένουν ενεργές, σε βέλτιστη διατήρηση, ενώ η γεύση του είναι νόστιμα αναζωογονητική.
 
H Graviola (annona muricata) είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για τον οργανισμό. Όλο και περισσότεροι επιστήμονες τη συνδέουν με την αντιμετώπιση καρκινικών κυττάρων χάρης ένα σύμπλεγμα χημικών ουσιών που περιέχει, που ονομάζεται annonaceous acetogenins, οι οποίες τα στοχοποιούν και τα σκοτώνουν αφήνοντας τα υγιή κύτταρα ανέγγιχτα. Διατροφικά η graviola είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, ενώ επίσης εκτιμάται για τις καταπραϋντικές, υποτασικές, καρδιοτονωτικές, αντισπασμωδικές και αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες. Γενικότερα η graviola θεωρείται επίσης πως βελτιώνει τη διάθεση και έτσι χρησιμοποιείται σαν φυσικό αντικαταθλιπτικό.
 

Συνιστώμενη χρήση:

Πιείτε 20 - 35ml, δύο ή τρεις φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με γεμάτο στομάχι. Είναι καλύτερα αφού ξεκινήσετε να αυξάνετε προοδευτικά τη δόση και ίσως να αραιώσετε το χυμό με ένα μη-ζαχαρούχο χυμό φρούτων, όπως για παράδειγμα με χυμό ανανά που συνδυάζεται περίφημα με τη Graviola.

 

  •  100% καθαρός χυμό Graviola εξαιρετικής ποιότητας
  •  Δεν περιέχει συντηρητικά, ζάχαρη, πρόσθετα