Τσάι με Γυνόστεμα & 5 Τονωτικά Βότανα 'Spring Dragon Longevity Tea' (50γρ) Dragon Herbs
Τσάι με Γυνόστεμα & 5 Τονωτικά Βότανα 'Spring Dragon Longevity Tea' (50γρ) Dragon Herbs Τσάι με Γυνόστεμα & 5 Τονωτικά Βότανα 'Spring Dragon Longevity Tea' (50γρ) Dragon Herbs Τσάι με Γυνόστεμα & 5 Τονωτικά Βότανα 'Spring Dragon Longevity Tea' (50γρ) Dragon Herbs

Τσάι με Γυνόστεμα & 5 Τονωτικά Βότανα 'Spring Dragon Longevity Tea' (50γρ) Dragon Herbs

Κωδικός Προϊόντος: M.03.01.052
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 15,00€
Ποσότητα:  
   - ή -   

To Spring Dragon του Ron Teeguarden, ενός από τους πιο σημαντικούς βοτανολόγους στην Αμερική, είναι ένα γευστικό τσάι που αποτελείται από τα πιο σημαντικά τονωτικά βότανα της Ανατολής, τα οποία φημίζονται για την ενίσχυση της μακροζωίας και της υγείας. Το κύριο βότανο είναι το Gynostemma, το πράσινο φυλλώδες βότανο που καταναλώνεται από εκατομμύρια ανθώπους σε όλη την Ασία καθημερινά για την προώθηση της συνολικής υγείας και συχνά σε αντικατάσταση του τσαγιού ή καφέ. Το Gynostemma έχει ισχυρή επίδραση ενάντια στην κόπωση.

Ιδιότητες Gynostemma:

 •     Τονωτικό (όχι διεγερτικό)
 •     Ηρεμιστικό (προάγει την αίσθηση της γαλήνης, δεν είναι ηρεμιστικό)
 •     Αντι-γηραντικό (εμφανίζει αντιοξειδωτική δράση)
 •     Υποστηρίζει τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
 •     Τονώνει το αναπνευστικό (βοηθά στην υποστήριξη υγιούς αναπνευστικού συστήματος)
 •     Βοηθά το πεπτικό (είναι είναι πολύ χαλαρωτικό)

Σύμφωνα με μελέτες, το Gynostemma βοηθά στην προώθηση υγιούς ηπατικής και καρδιαγγειακής λειτουργίας. Το απόλυτο μεγαλείο του βρίσκεται στο ευρύ φάσμα της προσαρμογόνας ποιότητάς του. Τα προσαρμογόνα βότανα βοηθούν στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία όλων των συστημάτων: μεταβολικών, νευρολογικών, ανοσολογικών, αναπνευστικές και ενδοκρινικών. Η παρατεταμένη κατανάλωση του Gynostemma μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα προσαρμογής του ατόμου σε κάθε επίπεδο της ζωής τους.

Εκτός από Φύλλα Gynostemma, το Spring Dragon επίσης περιέχει εκχυλίσματα από:

 • Schizandra - Ονομάζεται η «πεμπτουσία των κινεζικών βοτάνων", το Schizandra είναι ένα εύγευστο, εξωτικό φρούτο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να τονώσει όλα τα συστήματα του σώματος, να θρέψει και ενυδατώσει την επιδερμίδα και να ακονίσει το μυαλό. Επίσης παρουσιάζει αντιοξειδωτική δράση.
 • Goji - Γνωστά στην Ασία ως ο πρωταγωνιστής της "μακροζωίας και της αντι-γήρανσης", αυτά τα νόστιμα τονωτικά μούρα τονωτικό είναι ένα πραγματικό superfood, που εμφανίζει σημαντική αντιοξειδωτική δράση. Είναι δημοφιλές για την ενίσχυση της αντοχής, της όρασης και της ομορφιάς. Τα Goji περιέχουν πολυσακχαρίτες που ενισχύουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Astragalus Root - Ένα από τα πιο σημαντικά βότανα της βοτανολογίας, το Astragalus θεωρείται σημαντικό κυρίως για τα ωφέλη που προσφέρει στο ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης ένα ισχυρό τονωτικό ενέργειας και τονωτικό του αίματος.
 • Eleuthero - Επίσης γνωστό ως "Σιβηρικό Τζίνσενγκ", το Eleuthero είναι γνωστό για την ικανότητά του να ενισχύει τη σωματική και ψυχική αντοχή, να βοηθά στη διαχείριση τοτ άγχους και να ανεβάζει ήπια τη διάθεση. Το Eleuthero, όπως το Τζίνσενγκ και το Gynostemma, είναι πλούσιο σε σαπωνίνες. Γενικά είναι ένα θαυμάσιο προσαρμογόνο βότανο.
 • Luo Han Guo Αυτό το νόστιμα, εξωτικό φρούτα έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην παραδοσιακή Κινεζική ιατρική ως τονωτικό του πνεύμονα. Περιέχει μογροζίτης, ένα ισχυρό γλυκοσίδιο που βοηθά στην υποστήριξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Spring Dragon ή τσάι της Μακροζωίας περιέχει αποκλειστικά και μόνο φυσικά βότανα. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, γεύσεις ή συντηρητικά. Δεν περιέχει καφεΐνη και είναι ασφαλές για κατανάλωση από ανθρώπους με ευαισθησία στη ζάχαρη. Δεν περιε΄χει γλουτένη.

Η συσκευασία περιέχει 20 φακελάκια. Κάθε φακελάκι χρησμοποιείται για 3 φλιτζάνια τσαγιού. Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.

Gynostemma (μόνο φύλλα ανώτατης ποιότητας) σε έγχυση με εκχυλίσματα Luo Han Guo, Schizandra, Lycium, Astragalus και Eleuthero (δηλ. Σιβηρικό Τζίνσενγκ).