Σκόρδο 500mg (50κψλ) Terra Nova

Σκόρδο 500mg (50κψλ) Terra Nova

Προμηθευτής: Terra Nova
Κωδικός Προϊόντος: Μ.05.01.519
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 17,60€ 14,60€
Ποσότητα:  
   - ή -   

Βιολογικό σκόρδο με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλισίνη.

Σκόρδο βιολογικής καλλιέργειας, με μεγάλη περιεκτικότητα στη φυσική δραστική του ουσία Αλισίνη 4000ug. Χάρη στη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried), το σκόρδο εξασφαλίζει αναλλοίωτες τις θρεπτικές του ιδιότητες και έτσι έχει καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα, βιοδιαθεσιμότητα και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι οι θειούχες ενώσεις στο σκόρδο είναι δραστικές έναντι ενός ευρέως φάσματος επιβλαβών μικροβίων. Απαραίτητο κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν τα επίπεδα του ανοσοποιητικού μας είναι χαμηλότερα και ο κίνδυνος κρυολογημάτων είναι υψηλότερος.

Xωρίς Χημικά Πρόσθετα, Χωρίς Συντηρητικά. 100% Vegan, 100% Φυτικό

Από Φρέσκα βιολογικά σκόρδα που έχουν υποστεί κρυοξήρανση (fresh freeze-dried).

Συστατικά:

 
Garlic – Σκόρδο
Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι οι θειούχες ενώσεις στο σκόρδο είναι δραστικές έναντι ενός ευρέος φάσματος επιβλαβών μικροβίων.

Κατάλληλο για προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος, έλεγχο των επιπέδων της χοληστερίνης, του σακχάρου και της πίεσης, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, θωράκιση του οργανισμού από ιούς και μολύνσεις, αντιοξειδωτική προστασία. Ιδανικό και για vegetarians και vegans.
 
Χρήση: Ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, παίρνετε 1-3 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό. Περιέχει 50 κάψουλες φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων.
 

~ Όλα τα προϊόντα Terranova είναι εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους οργανισμούς υγείας της Αγγλίας και της Ε.Ε. Τα προϊόντα Terranova παρασκευάζονται στην Αγγλία, σε πιστοποιημένη με ISO 9001 GMP (Good Manufacturing Practice) παραγωγική μονάδα. Οι πρώτες ύλες τους (βότανα) προέρχονται από την Πιστοποιημένη Βιολογική Φάρμα Eclectic Institute στο Όρεγκον, ΗΠΑ. ~

Σκόρδο βιολογικής καλλιέργειας αποξηραμένο με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried).