Κολλοειδής Χρυσός (60ml) Harmonic Innerprizes
Κολλοειδής Χρυσός (60ml) Harmonic Innerprizes Κολλοειδής Χρυσός (60ml) Harmonic Innerprizes Κολλοειδής Χρυσός (60ml) Harmonic Innerprizes

Κολλοειδής Χρυσός (60ml) Harmonic Innerprizes

Κωδικός Προϊόντος: Μ.05.01.077
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 60,00€
Ποσότητα:  
   - ή -   

Όσες περισσότερο γίνονται μελέτες για το χρυσό, τόσα περισσότερα μαθαίνουμε για τα πολλαπλά ωφέλη που προσφέρει στην υγεία. Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί κατανάλωναν ίχνη χρυσού για να επιτύχουν υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης και πνευματικής επίγνωσης.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η γένεση της ζωής προέρχεται από ένα σουπερνόβα, οπότε υπάρχει μια δόση αλήθειας όταν λέμε πως είμαστε παιδιά των άστρων! Πολλοί πιστεύουν ότι ο χρυσός έχει μια συχνότητα που μας επανασυνδέει με τα αστέρια. Όταν θεωρούμε χρυσού ως το στοιχείου στο οποίο όλα τα άλλα φυσικά πράγματα αποτιμώνται κατά, είναι εγγενή αξία του γεννήθηκε από αυτές τις μεταφυσικές ή εσωτερικές ιδιότητες, όπως ακριβώς και τα φυσικά χαρακτηριστικά του; Πιστεύουμε ότι αυτό είναι αλήθεια, και πιστεύουμε ότι η κατανάλωση ιχνών χρυσού τελικά αποδίδει ανώτερες πνευματικές εμπειρίες.

Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί επιδίωκαν να καταναλώνουν ίχνη χρυσού για τα ανώτερες πνευματικές εμπειρίες. Οι κατακτητές ακολούθησαν τα μονοπάτια του χρυσού μέσα στις Άνδεις ψάχνοντας για το El Dorado και το Συντριβάνι της Νεότητας. Το El Dorado κυριολεκτικά σημαίνει ''χρυσός''. Οι άνθρωποι της Μεσοποταμίας, της Αιγύπτου και του Ισραήλ γνώριζαν μια αλχημική διαδικασία συμφωνα με την οποία όχι μόνο έφτιαχναν χρυσό από κατώτερα στοιχεία (Φιλοσοφική Λίθος), αλλά μεταποιούσαν το χρυσό σε μια μονοατομική κατάσταση, την οποία χρησιμοποιούσαν για να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα συνείδησης.

Από την πιο πρακτική πλευρά, ο κολλοειδή χρυσός έχει πολλές χρήσεις. Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν κολλοειδή χρυσό ως κατασκευαστή των κυττάρων καθώς διεγείρει με φυσικό τρόπο την κυτταρική ανάπτυξη.

Ο Δρ.Guy Abram, M.D  έχει διεξάγει αρκετές κλινικές μελέτες με κολλοειδή χρυσό. Σε μια σημαντική μελέτη με τίτλο "Η επίδραση του κολλοειδούς μεταλλικού χρυσού στις νοητικές λειτουργίες", ο Δρ. Abrams μελέτησε πέντε άτομα (ηλικίας 15 έως 45 ετών) και διαπίστωσε πως ο κολλοειδής χρυσός πράγματι οφέλησε τις γνωστικές τους λειτουργίες. Επίσης, παρατήρησε μια σημαντική αύξηση (20%) του μέσου IQ τους, μετά από ένα μήνα συνεχούς κατανάλωσης. Το αυξημένο IQ συνεχίστηκε μετά το τέλος της θεραπείας με κολλοειδή χρυσό, για τους επόμενους δύο μήνες, όπου και τελικά στη συνέχεια οι μετρήσεις επεστρέψαν στις αρχικές τιμές.

Ο Δρ. Abrams διεξήγαγε δύο κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του κολλοειδούς χρυσού για την υποστήριξη αρθρώσεων. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι σε 8 απο τους 10 ασθενείς που έπασχαν από χρόνια διαβρωτική αρθρίτιδα, ο κολλοειδής χρυσός πρόσφερε γρήγορη ανακούφιση (σε λιγότερο από 1 εβδομάδα) και υποστήριξη χωρίς καμία παρενέργεια. Οι ασθενείς ανέφεραν επίσης αυξημένη ικανότητα να εκτελούν φυσικές δραστηριότητες.

Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.