Πρωτεΐνη από Σπόρους Κάνναβης Hemp Protein (500γρ) Canah

Πρωτεΐνη από Σπόρους Κάνναβης Hemp Protein (500γρ) Canah

Προμηθευτής: Canah
Κωδικός Προϊόντος: M.04.01.001
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 15,60€
Ποσότητα:  
   - ή -   

Η πρωτεΐνη από σπόρους κάνναβης (σε σκόνη) είναι ιδανική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, με περίπου 50% πλήρης, χωρίς γλουτένη, περιεκτικότητα πρωτεΐνης.

Οι πρωτεΐνες θεωρούνται πλήρεις όταν περιέχουν όλα τα αμινοξέα σε επαρκείς ποσότητες για να καλύψουν τις ανάγκες του ανθρώπινου σώματος. Η πρωτεΐνη κάνναβης περιέχει όλα τα 21 γνωστά αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων και των 8 απαραίτητα αμινοξέων, τα οποία δεν μπορούν να παράχθούν από τον οργανισμό.

Το 65% της συνολικής περιεκτικότητας πρωτεΐνης στους σπόρους κάνναβης αποτελεί η σφαιρική εδεστίνη πρωτεΐνη, η οποία είναι πολύ όμοια με τη σφαιρίνη στο πλάσμα του ανθρώπινου αίματος. Η εδεστίνη είναι εύπεπτη, εύκολα απορροφήσιμη και πολύ σημαντική για τη διατήρηση υγειούς ανοσοποιητικού συστήματος. Η εδεστίνη έχει επίσης τη μοναδική ικανότητα να διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων.

Οι πρωτεΐνες, η σόγια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι γνωστό ότι μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες. Αντίθετα, για τους σπόρους κάνναβης, δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής πιθανές αλλεργίες.

Σε αντίθεση με άλλες σκόνες πρωτεΐνης, η σκόνη πρωτεΐνης από κάνναβη έχει πλούσια περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα Ωμέγα-6 και Ωμέγα-3, αλλά και σε ιδανική αναλογία 3:1 για την πλήρη αφομοίωση από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Πολλές πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης (σκόνη ή εκχύλισμα) λαμβάνονται με διαλύτες και έτσι προκαλούν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Η πρωτεΐνη κάνναβης σε σκόνη της Canah, παράγεται μόνο με τεχνική κρυοξήρανσης και δεν απαιτεί τη χρήση εξανίου ή άλλων διαλυτών κατά τη διαδικασία παραγωγής της.

H συσκευασία περιλαμβάνει ειδική επένδυση για να προστατεύει και προφυλάσσει την πρωτεΐνη από οξείδωση ή αλλοίωση. Επίσης, συσκευάζεται άμεσα ώστε να διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα των θρεπτικών συστατικών και τη φυσική φρεσκάδα της.

H πρωτεΐνη κάνναβης είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα πρωτεΐνης για:

  • Αθλητές
  •  Χορτοφάγους και vegans
  •  Ανθρώπους των οποίων η διατροφή συμπεριλαμβάνει μικρή ή καθόλου ποσότητα ζωικής πρωτεΐνης.

Διατροφιική Αξία ανά 100γρ: