Αποστολή & Πληρωμή

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;

Για την Αττική:

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 50€, το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ. Η αντικαταβολή δεν χρεώνεται extra.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, το κόστος αποστολής είναι 4 ευρώ. Η αντικαταβολή δεν χρεώνεται extra.

Πώς θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η biosophy.gr συνεργάζεται με την εταιρία Ταχυμεταφορών "Γενική Ταχυδρομική" για την παράδοση των παραγγελιών στο xώρο σας, σε όλη την Ελλάδα.

Για να εντοπίσετε το δέμα σας εύκολα και γρήγορα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στη σελίδα της "Γενικής Ταχυδρομικής". Εισάγετε τον Αριθμό Αποστολής Δέματος στο πεδίο που υπάρχει και δείτε την πορεία της αποστολής σας live!:

http://www.taxydromiki.com/track

Για να βρείτε το πλησιέστερο υποκατάστημα της Γενικής, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και εισάγεται τον ταχυδρομικό σας κώδικα στο πεδίο που υπάρχει:

http://www.taxydromiki.com/find-store

Για παραγγελίες όπου το δέμα θεωρείται μεγάλου Ογκομετρικού Βάρους (όγκου ή βάρους) χρησιμοποιούμε Πρακτορεία Μεταφορών, ανάλογα με την περιοχή που προορίζεται η παράδοση. 

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Oι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 ετοιμάζονται αυθημερόν και η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Yπάρχουν περιπτώσεις, όπως π.χ. απομακρυσμένες- δυσπρόσιτες περιοχές, όπου η παράδοση γίνεται σε δυο εργάσιμες.

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε μετά τις 14:00, ετοιμάζονται και παραλαμβάνονται από την έδρα μας την επόμενη εργάσιμη ενώ, παραδίδονται στο χώρο σας την μεθεπόμενη. Αντίστοιχα ισχύει και για τις απομακρυσμένες περιοχές.

Αφού εκτελεσθεί η παραγγελία σας, σας στέλνουμε ενημερωτικό email αναφέροντας την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και τον Αριθμό Αποστολής που φέρει το δέμα σας. Αν δεν παραλάβετε το δέμα σας λόγω απουσίας, οι couriers αφήνουν ειδοποιητήριο σημείωμα που αποδεικνύει την προσπάθεια παράδοσης και περιέχει πληροφορίες επικοινωνίας με το υποκατάστημα που σας εξυπηρετεί. Κατόπιν συννεννόησης μαζί τους, η παράδοση επαναλαμβάνεται για προκαθορισμένη ημέρα, στην ίδια ή διαφορετική διεύθυνση ή μπορεί να παραμείνει στο κοντινότερο υποκατάστημα των courier για να το παραλάβετε εσείς μέσα στο ωράριο λειτουργίας τους.

Στην περίπτωση που το δέμα είναι ογκώδες ή βαρύ, παραδίδεται την επόμενη εργάσιμη σε μεταφορική εταιρία (πρακτορείο) και σας παραδίδεται την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη, ανάλογα με την περιοχή. Η biosophy συνεργάζεται με συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρίες αλλά σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να παραδώσουμε το δέμα σας στο πρακτορείο που θα μας υποδείξετε. Μπορείτε να σημειώσετε στις παρατηρήσεις το όνομα του πρακτορείου που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι: