Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας. Mε τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης τους. Μάθετε περισσότερα
Τα ροφήματα βοτάνων αποτελούν βασικό συστατικό των ανθρώπινων πρακτικών υγείας εδώ και αιώνες. Συγκεκριμένα είναι αφεψήματα που παρασκευάζονται από μια ποικιλία φύλλων, λουλουδιών, σπόρων, ριζών και μ...
Η περίοδος των γιορτών αποτελεί μια περίοδο χαράς, ξεκούρασης και απόλαυσης! Τα τραπέζια στολίζονται με πλούσια & γιορτινά πιάτα, γλυκές λιχουδιές και παραδοσιακά αγαπημένα φαγητά που μας ιντριγκάρουν...
Το «comfort food» αναφέρεται σε πιάτα τα οποία προσφέρουν μια αίσθηση νοσταλγίας, συναισθηματικής ικανοποίησης ή και ζεστασιάς. Αυτά τα τρόφιμα συχνά συνδέονται με παιδικές αναμνήσεις, πολιτιστικές πα...
Το ταχίνι είναι ένας φυσικός πολτός που παρασκευάζεται από αποφλοιωμένους ή μη σπόρους σουσαμιού, που ψήνονται ελαφρώς και αλέθονται μέχρι να γίνουν μία κρεμώδης πάστα. Αποτελεί μία υπερτροφή, πλούσια...
Η δυσανεξία στη γλουτένη είναι ένας όρος- ομπρέλα που ενσωματώνει τρεις κύριους τύπους διαταραχών που σχετίζονται με τη γλουτένη:την αυτοάνοση κοιλιοκάκη (CD),την αλλεργία στο σιτάριτην ευαισθησία σ...
Οι μέλισσες παράγουν μέλι εδώ και εκατομμύρια χρόνια & επισκέπτονται πολλά και διάφορα λουλούδια και δέντρα, για να συλλέξουν νέκταρ ή μελίτωμα και γύρη.Η σχέση μεταξύ των μελισσών και του ανθρώπου ξε...