Yaemon Tamari Σάλτσα Σόγιας - Χωρίς Γλουτένη (150ml) Clearspring
Πατήστε για μεγαλύτερη εικόνα
Το βιολογικό Yaemon Tamari (σάλτσα σόγιας) της Clearspring είναι φυσικής ζύμωσης και ωριμάζει σε κέδρινα βαρέλια για δύο χρόνια. Παρασκευάζεται από την οικογένεια Yaemon στην Ιαπωνία με παραδοσιακή συνταγή 500 χρόνων.
Είναι διπλής πυκνότητας, με ιδιαίτερα μεστή, πολύπλοκη και εκλεπτυσμένη γεύση, για την οποία έχει βραβευθεί. Xάρης στη φυσική διαδικασία ζύμωση και ωρίμανσης, οι πρωτεΐνες γλουτένης στο κριθάρι έχουν εξαλειφθεί. Συνεπώς, δεν περιέχει σιτάρι ή γλουτένη.
Ιδανική για raw dips, dressings, σάλτσες και μαρινάδες. Κατάλληλη για vegans.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Βιολογικό | ✓ |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 415kJ/98kcal |
Λιπαρά | 0g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0g |
Υδατάνθρακες | 8.4g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0.6g |
Πρωτεϊνη | 15g |
Αλάτι | 19.4g |
Φασόλια σόγιας* (46%), νερό, θαλασσινό αλάτι, mirin* (γλυκό ρύζι*, νερό, ζυμωμένο ρύζι*). *Βιολογικής γεωργίας.