Γλυκά Παξιμάδια-Ντακάκια της Μαμάς με Ελαιόλαδο - Xωρίς Γλουτένη (300γρ) Κτήμα Βελεγράκη
Πατήστε για μεγαλύτερη εικόνα
Γλυκά παξιμαδάκια (ντακάκια) από αλεύρι βρώμης, χωρίς γλουτένη, με τη μοναδική συνταγή της "Μαμάς" που περιέχει γλυκάνισο, κανέλα, μαχλέπι και μαστίχα Χίου.
Φτιάχνονται σε παραδοσιακό Κρητικό φούρνο, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ως γλυκαντικό, χρησιμοποιείται ζάχαρη καρύδας και όχι ραφιναρισμένη ζάχαρη.
Μια "μαμαδίστικη" Kρητική λιχουδιά - σε έκδοση gluten free - που συνοδεύει ευχάριστα κάθε γεύμα ή απολαμβάνεται σαν ορεκτικό, σαλάτα ή κυρίως πιάτο μαζί με άλλα συστατικά της επιλογής σας.
Χειροποίητα, χωρίς γλουτένη...μοναδικά!
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Αλατιού | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1757kJ/420kcal |
Λιπαρά | 12.05g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 1.45g |
Υδατάνθρακες | 71.49g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 1.78g |
Εδώδιμες (φυτικές) Ίνες | 2.49g |
Πρωτεϊνη | 7.75g |
Αλάτι | 1.20g |
Αλεύρι βρώμης χωρίς γλουτένη, άμυλο αραβοσίτου, αλεύρι ρυζιού, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (11,1%), ζάχαρης καρύδας, μπέικιν πάουντερ (άμυλο αραβόσιτου, διογκωτικά μέσα: μονοφωσφορικό ασβέστιο, διττανθρακικό νάτριο), ψύλλιο, γλυκάνισος, ξηρή μαγιά χωρίς γλουτένη, κανέλα Κεϋλάνης, μαχλέπι, μαστίχα Χίου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αμύγδαλα και σουσάμι.