Udon Noodles από Σιτάρι & Καστανό Ρύζι (200γρ) Clearspring
Πατήστε για μεγαλύτερη εικόνα
Tα noodles με καστανό ρύζι έχουν χαρακτηριστική γεύση, σφιχτή υφή και είναι αρκετά εύπεπτα. Φτιαγμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή Ιαπωνική συνταγή, αποξηραίνονται αργά σε θερμοκρασία δωματίου και όχι με τεχνητό τρόπο.
Ιδανικά για σούπες, stir-fry πιάτα, συνταγές με σως και καρυκεύματα, ως συνοδευτικό.
- Παραδοσιακά βιολογικά noodles από την Ιαπωνία που στεγνώνουν αργά σε θερμοκρασία δωματίου.
- Κατασκευάζεται παραδοσιακά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο roll and cut.
- Υπέροχη υφή και χορταστικά.
- Πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών.
- Χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά.
- Βιολογικά και vegan.
Χρήση: Βάλτε 2 λίτρα νερό να βράσει, προσθέστε τα noodles (100g ανά μερίδα) και ανακατέψτε. Σιγοβράστε για 9 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε κάτω από κρύο νερό. Σερβίρετε ζεστά ή κρύα.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Βιολογικό | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1431kJ / 338kcal |
Λιπαρά | 1.3g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0.3g |
Υδατάνθρακες | 65g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 2g |
Εδώδιμες (φυτικές) Ίνες | 3.6g |
Πρωτεϊνη | 14g |
Αλάτι | 3.8g |
Αλεύρι σίτου* (87%), αλεύρι καστανού ρυζιού* (10%), θαλασσινό αλάτι. *Βιολογικής γεωργίας.