Πάστα Miso (Μίσο) 'Hatcho Miso' - Απαστερίωτο (300γρ) Clearspring
Το Miso είναι ένα παραδοσιακό Ιαπωνικό τρόφιμο, πλούσιο σε θρεπτικότητα, που φτιάχνεται μέσω μιας ειδικής ζύμωσης από φασόλια σόγιας και ενός μικροοργανισμού που λέγεται koji.
Το Miso της Clearspring φτιάχνεται από βιολογικούς ολόκληρους σπόρους σόγιας και χειροποίητο koji, γεμάτο ισχυρά πεπτικά ένζυμα, που χρησιμοποιείται για να διασπάσει τα φασόλια σόγιας. Το Hatcho Miso εξακολουθεί να παρασκευάζεται αργά και αυθεντικά όπως επιτάσσει η παράδοση. Οι σπόροι σόγιας ζυμώνονται και ωριμάζουν μέσα σε κέδρινα βαρέλια, με διάφορα καρυκεύματα, για 3 ολόκληρα χρόνια. Η αργή παλαίωση και η παραδοσιακή ζύμωση δημιουργούν ένα πλούσιο και πολύπλοκο άρωμα ενώ διατηρούν αναλλοίωτες τις πλούσιες θρεπτικές ιδιότητες του Miso, όπως η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Το Hatcho Miso της Clearspring παράγεται από έμπειρους τεχνίτες που ασχολούνται με την παρασκευή του εδώ και 5 γενιές.
Η παραδοσιακή μέθοδος ζύμωσης ενισχύεται τοποθετώντας βαριές πέτρες πάνω στα βαρέλια. Έτσι παρασκευάζεται μια πάστα Miso με ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια, χαρακτήρα και πολυπλοκότητα γεύσης.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Βιολογικό | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1028kJ/ 246kcal |
Λιπαρά | 12g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 2.1g |
Υδατάνθρακες | 7.3g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0.8g |
Πρωτεϊνη | 23g |
Αλάτι | 8g |
Φασόλια σόγιας ολικής που έχουν υποστεί ζύμωση* (65%), νερό, θαλασσινό αλάτι, ψημένο αλεύρι κριθαριού*. *Βιολογικής Γεωργίας.