Κορν Φλάουρ - Χωρίς Γλουτένη (250γρ) Bauckhof
Πατήστε για μεγαλύτερη εικόνα
Βιολογικό Κορν Φλάουρ, χωρίς γλουτένη, vegan. Το Κορν Φλάουρ ή άμυλο αραβοσίτου (καλαμποκιού) είναι ιδιαίτερα χρήσιμο συστατικό, εύκολο στη χρήση, με ουδέτερη γεύση, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα με αμέτρητους τρόπους. Έχει σημαντική πηκτική ικανότητα (διπλάσια σε σύγκριση με το αλεύρι) προσδίδοντας βελούδινη υφή και τέλεια συνοχή στα μείγματα.
Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τις μαγιονέζες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες ζαχαροπλαστικής, τη γέμιση σε πίτες, τα φύλλα ζυμών αλλά και για την επικάλυψη τροφίμων πριν τηγανιστούν. Κατά το ψήσιμο, μπορείτε να αντικαταστήσετε περίπου το 1/3 έως το 1/2 αλεύρι με βιολογικό κορν φλάουρ για να κάνετε τις δημιουργίες σας ιδιαίτερα αφράτες.
Χρήση: Αναμιγνύετε σε κρύο νερό και μετά προσθέτετε στο μείγμα σας.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Βιολογικό | ✓ |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Αλατιού | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1479kJ/ 348kcal |
Λιπαρά | 0.1g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0g |
Υδατάνθρακες | 86g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0g |
Εδώδιμες (φυτικές) Ίνες | 16g |
Πρωτεϊνη | 1g |
Αλάτι | 0.01g |
Άμυλο καλαμποκιού*. *Βιολογικής γεωργίας.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.