Αλεύρι από Ρεβύθια Χωρίς Γλουτένη (500γρ) Bauckhof
Πατήστε για μεγαλύτερη εικόνα
Αλεύρι
από αλεσμένα ρεβύθια βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς γλουτένη. Εμπνευστείτε από τη διεθνή κουζίνα και
δοκιμάστε το για να φτιάξετε φαλάφελ, τηγανίτες και διάφορα
αρτοσκευάσματα. Λόγω της ουδέτερης, καρυδένιας γεύσης του, το αλεύρι
ρεβυθιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αλμυρές αλλά και γλυκές συνταγές.
Χωρίς τεχνητά αρώματα, πρόσθετα, συντηρητικά, γλυκαντικά ή γενετικά μεταλλαγμένα (GMOs).
Κατάλληλο και για άτομα με κοιλιοκάκη, με αλλεργία ή δυσανεξία σε γλουτένη.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Βιολογικό | ✓ |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Αλατιού | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1443kJ/ 344Kcal |
Λιπαρά | 5,9g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 1,1g |
Υδατάνθρακες | 44g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 2,4g |
Εδώδιμες (φυτικές) Ίνες | 16g |
Πρωτεϊνη | 19g |
Αλάτι | 0,06g |
Αλεύρι ρεβιθιού χωρίς γλουτένη*. *Πιστοποιημένο βιολογικό συστατικό.