Αλεύρι Αμυγδάλου Χωρίς Γλουτένη (200γρ) Bauckhof
Αλεύρι από 100% Αμύγδαλα βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς γλουτένη. Περιέχει χαμηλότερο ποσοστό υδατανθράκων από το αλεύρι σιταριού και επομένως είναι ιδανικό για δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή διατροφή χωρίς γλουτένη. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, υγιή λίπη και βιταμίνη Ε. Προσφέρει υπέροχη γεύση και υφή σε οποιαδήποτε συνταγή ζαχαροπλαστικής ή μαγειρέματος.
Χωρίς τεχνητά αρώματα, πρόσθετα, συντηρητικά, γλυκαντικά ή γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά (GMOs).
Κατάλληλο και για άτομα με κοιλιοκάκη, με αλλεργία ή δυσανεξία σε γλουτένη.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος | |
Βιολογικό | ✓ |
Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Πιστοποιημένο Χωρίς Γλουτένη | ✓ |
Χωρίς Λακτόζη | ✓ |
Vegetarian | ✓ |
Vegan | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Ζάχαρης | ✓ |
Χωρίς προσθήκη Αλατιού | ✓ |
Διατροφικός Πίνακας - Μέση Διατροφική Αξία /100g | |
Ενέργεια | 1540kJ/368kcal |
Λιπαρά | 11g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0.9g |
Υδατάνθρακες | 9.9g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 9.9g |
Εδώδιμες (φυτικές) Ίνες | 19g |
Πρωτεϊνη | 47g |
Αλάτι | 0.02g |
Αλεύρι αμυγδάλου* μειωμένων λιπαρών, χωρίς γλουτένη,. *Προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, ξηρούς καρπούς, σουσάμι και λούπινο.