Μηλόξυδο Φυσικής Ζύμωσης 'With the Mother' (750ml) Biona

Μηλόξυδο Φυσικής Ζύμωσης 'With the Mother' (750ml) Biona

Προμηθευτής: Biona
Κωδικός Προϊόντος: B.20.01.540
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 4,30€
Ποσότητα:  
   - ή -   

Βιολογικό ξύδι μηλίτη φτιαχμένο από φρέσκο, ψυχρής παραγωγής, βιολογικό χυμό μήλων που ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια. Είναι ακατέργαστο, αφιλτράριστο και απαστερίωτο, ιδανικό για dressings σε σαλάτες και για σάλτσες. Η διαδικασία ενισχυμένης φυσικής ζύμωσης που έχει υποστεί, καλείται 'With the Mother' - μια πιστοποίηση ποιότητας ωμού, αφιλτράριστου μηλόξυδου - η οποία το βοηθά να διατηρήσει αναλλοίωτα τα πολύτιμα φιλικά ένζυμα, τα ιχνοστοιχεία, την πηκτίνη, τις βιταμίνες, και τα μέταλλα που περιέχει, κάνοντάς το μια από τις πιο πλούσια θρεπτικές λειτουργικές τροφές. Το εξαιρετικής ποιότητας αφιλτράριστο μηλόξυδο της Biona έχει φυσικά θολό χρώμα σε γήινες αποχρώσεις, λεπτή γεύση και πλούσιο άρωμα. Είναι συσκευασμένο σε πράσινο γυαλί για να προστατεύεται από το φώς.

Το μηλόξυδο είναι εκπληκτικά ευέλικτο συστατικό μαγειρικής. Προσθέτει μια tangy (έντονη) γεύση σε πολλά ποτά, ενισχύει τη γεύση σε πολλά τρόφιμα και είναι σημαντικό υλικό για καρύκευμα. Για την καλύτερη χρήση του 'With the Mother' μηλόξυδου, ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση και έτσι τα φιλικά ένζυμα που έχουν κάτσει στο κάτω μέρος θα διασκορπιστούν σε όλο το υγρό. 

Είναι εντελώς φυσικό προϊόν με εκπληκτά οφέλη για την υγεία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εξωτερική χρήση όπως για να ανακουφίζει από καψίματα στον ήλιο και τσιμπήματα εντόμων, ή να κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και να καταπολεμήσει την πιτυρίδα.

Βιολογικό Ξύδι από Μηλίτη 100%.