Πριν την Προπόνηση 'Energy + Focus' (6γρ) Garden of Life
Πριν την Προπόνηση 'Energy + Focus' (6γρ) Garden of Life Πριν την Προπόνηση 'Energy + Focus' (6γρ) Garden of Life

Πριν την Προπόνηση 'Energy + Focus' (6γρ) Garden of Life

Προμηθευτής: Garden of Life
Κωδικός Προϊόντος: M.05.01.135
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά Μη Διαθέσιμο
Τιμή: 3,70€
Ποσότητα:  
   - ή -   

*Το Energy + Focus θα είναι εξαντλημένo για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα λόγω αλλαγών στην πολιτική εξαγωγών της Garden of Life. Όταν αλλάξει αυτό και γίνει ξανά διαθέσιμo, θα ενεργοποιηθεί αμέσως στο e-shop μας!*

Το Energy + Focus της Garden of Life είναι ένα εύγεστο φυτικό ρόφημα που σχεδιάστηκε για να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και συγκέντωσης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυτικά συστατικά βιολογικής καλλιέργειας και 85mg βιολογικού καφέ (coffeeberry). Η βιταμίνη Β12, σημαντική για το μεταβολισμό των λιπαρών και των υδατανθράκων, συχνά βρίσκεται σε έλλειψη σε αθλητές και vegans. Το Energy + Focus περιέχει 220mcg ολικής βιταμίνης Β12 με σκοπό να  βελτιστοποιήσει την παραγωγή ενέργειας από τον οργανισμό. Επίσης, περιέχει ένα μοναδικό μίγμα μονοξείδιου του αζώτου, φτιαγμένο από βιολογικά λαχανικά όπως Κale, Σπανάκι και Παντζάρια, πλούσια σε ωφέλιμα νιτρικά άλατα, που προσφέρουν παραγωγή και καλύτερη εκμετάλλευση του οξυγόνου αλλά και 'καύσιμα' στους μύς.

Το Energy + Focus προσφέρει την καθαρότερη φόρμουλα για χρήση πριν την προπόνηση! Έχει πιστοποιηθεί ως βιολογικό από το Αμερικάνικο Υπουργείο Γεωργίας (U.S. Department of Agriculture - USDA), ως 'Μη γενετικά μεταλλαγμένο' (Non-GMO Project Verified), ως NSF Certified for Sport αλλά και ως Informed-Choice for Sport Certified, διασφαλίζοντας έτσι την ακρίβεια της ετικέτας και την απουσία οποιαδήποτε απαγορευμένης ουσίας για αθλητές.

Η Garden of Life σχεδίασε το Energy + Focus για να παρέχει ποιοτική διατροφή σε αθλητές και ασκούμενους βοηθώντας να αυξήσουν την ενέργεια τους, να παραμείνουν συγκεντωμένοι, να καθυστερήσει ο πόνος των μυών και να μειωθεί η κόπωση τους.

Πλεονεκτήματα:

  • Βελτίωση συγκέντωσης, νοητικής εστίασης.
  • Γρήγορη απόδοση ενέργειας.
  • Μείωση της κόπωσης.
  • Καταναλώνεται 20 λεπτά πριν από την προπόνηση.

Γρήγορη επισκόπηση:

  • 85mg καφεΐνης από βιολογικό καφέ.
  • Βιολογικό μονοξείδιου του αζώτου (νιτρικό οξείδιο).
  • Βιταμίνη Β12.
  • Πιστοποιημένο USDA Organic, Non-GMO Project Verified, NSF Certified for Sport®, Informed-Choice for Sport Certified.

Χρήση: Κάθε φακελάκι περιέχει 1 δόση. Ανακατέψτε 1 φακελάκι σε 230ml κρύο νερό, 20-30 λεπτά πριν την προπόνηση.