Χυμός Αλόης 'Aloe Ferox' (1λτ) Martera
Χυμός Αλόης 'Aloe Ferox' (1λτ) Martera Χυμός Αλόης 'Aloe Ferox' (1λτ) Martera Χυμός Αλόης 'Aloe Ferox' (1λτ) Martera

Χυμός Αλόης 'Aloe Ferox' (1λτ) Martera

Προμηθευτής: Martera
Κωδικός Προϊόντος: B.11.01.201
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 22,85€
Ποσότητα:  
   - ή -   

100% φυσικός, βιολογικός και φρέσκος χυμός άγριας αλόης, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και πεπτικού. Δεν προέρχεται από συμπυκνωμένη σκόνη Αλόης με προσθήκη νερού. Ο χυμός εμφιαλώνεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο και προέρχεται αποκλειστικά από φύλλα Aloe Ferox πιστοποιημένα βιολογικά.

Το φυτό Aloe Ferox (Ferox στα λατινικά σημαίνει άγριος) είναι αυτοφυές και ευδοκιμεί στη Ν. Αφρική. Υπερέχει σε λειτουργικές ιδιότητες από τα άλλα είδη καλλιεργήσιμων αλόων, όπως η Aloe Vera. Περιέχει πολύ μεγάλο αριθμό πολυσακχαριδίων τα οποία αιχμαλωτίζουν και αποβάλλουν τα βαριά μέταλλα, αποτοξινώνοντας ενεργά τον οργανισμό. Επίσης δρουν σαν προβιοτικά ενισχύοντας την χλωρίδα του εντέρου αφού το 80% του αμυντικού μας συστήματος εντοπίζεται εκεί.

Η Aloe Ferox λοιπόν δυναμώνει το αμυντικό και πεπτικό μας σύστημα. Πίνοντας τον χυμό της μειώνουμε τις πιθανότητες κρυωμάτων, γρίπης και ιώσεων. Περιέχει φυσική b-sitosterol, η οποία βοηθά στην αποφυγή υψηλού πυρετού (συνιστώμενη δόση: μία κουταλιά ανά ώρα). Έχει επίσης μεγάλη ποσότητα αμινοξέων, σιδήρου και ασβεστίου.

Ο χυμός της Aloe Ferox σε αντίθεση με χυμούς από άλλα είδη αλόης έχει ευχάριστη γεύση γιατί δεν περιέχει αλοΐνη. Η αλοΐνη σε μεγάλη ποσότητα και μακροχρόνια λήψη γίνεται τοξική. Τα φύλλα της Ferox είναι πολύ σκληρά και ανθεκτικά ώστε κατά τη συγκομιδή τους δεν σπάζουν. Έτσι εμποδίζεται η μίξη αλοΐνης (που βρίσκεται στο εξωτερικό των φύλλων) με τον χυμό της Ferox (που βρίσκεται στο εσωτερικό αυτών).

Η πλειονότητα των χυμών από άλλες αλόες επεξεργάζεται ώστε να γίνει σκόνη, στη συνέχεια αραιώνεται με νερό και φιλτράρεται για να μειωθεί η αλοΐνη στο 0,1mg/lt. Πολύτιμες ιδιότητες της Αλόης χάνονται κατά αυτήν την διαδικασία. Ο χυμός που προκύπτει έχει τη ρευστότητα του νερού, έχει έντονη αλλά όχι πολύ ευχάριστη γεύση. Αντιθέτως, ο χυμός της Ferox δεν υποβάλλεται σε αυτή τη διαδικασία, είναι πιο μεστός, με ευχάριστη γεύση και πολύ πιο περιεκτικός σε λειτουργικά στοιχεία της αλόης.

Αloe Ferox*, συντηρητικό: κιτρικό οξύ. *Βιολογικής γεωργίας.