Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της biosophy!

Από το 2008, ο στόχος της biosophy είναι να προσφέρει διαδικτυακά προϊόντα πλούσιας διατροφικής αξίας, αγνής, άγριας και βιολογικής προέλευσης, σε όλο τον κόσμο που ακολουθεί μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας που θα βρείτε εδώ προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές και παράγονται από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες που φέρουν πιστοποίηση από ανεξάρτητους, διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως τα Soil Association, Ecocert, AB, EU Agriculture, Demeter, Cosmébio, ICEA, CCPB, AbCert και άλλα. Τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα πληρούν τις μεθόδους και τους όρους ηθικής της βιολογικής καλλιέργειας ενώ, συνδέονται συχνά με την υποστήριξη της αρχής Δικαίου Εμπορίου Fairtrade που στοχεύει να βελτιώσει τις εμπορικές συνθήκες λειτουργίας των παραγωγών στις αναπτυσσόμενες χώρες και να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη. Τις ίδιες αρχές ακολουθούν τα αιθέρια έλαια, τα προϊόντα σωματικής περιποίησης και τα προϊόντα καθαρισμού σπιτιού που επιλέγουμε, με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την υψηλή ποιότητα πρώτων ύλων βιολογικής ή φυτικής προέλευσης.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με προϊόντα που θα μπορούν να ικανοποιήσουν και να προσφέρουν επιλογές σε κάθε διατροφική σας ανάγκη ή ανάγκη για ασφάλη σωματική φροντίδα.

Για την ταχύτερη εύρεση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης, προσέχοντας να εισάγετε ελληνικούς χαρακτήρες στην ελληνική εκδοχή της ιστοσελίδας και λατινικούς χαρακτήρες στην αγγλική εκδοχή. Επίσης, για όσους αναζητούν τρόφιμα συγκεκριμένης δίαιτας (π.χ. χωρίς γλουτένη), υπάρχουν ειδικά φίλτρα διαφοροποίησης σε κάθε κύρια ή δευτερεύουσα κατηγορία για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Να σημειωθεί ότι το φίλτρο χωρίς ζάχαρη και χωρίς αλάτι υποδηλώνουν την έννοια ‘χωρίς προσθήκη ζάχαρης’ και ‘χωρίς προσθήκη αλατιού’ αντίστοιχα. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τις συμφέρουσες προσφορές που θα ισχύουν για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας για να ενημερώνεστε άμεσα για νέα προϊόντα ή προσφορές, μέσω email.

Τέλος, αν δεν βρείτε κάποιο προϊόν που σας ενδιαφέρει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δοκιμάσουμε, εφόσον είναι δυνατό, να το βρούμε εμείς για εσάς. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση ή πρότασή σας στο info@biosophy.gr.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και ευχόμαστε καλή περιήγηση σε έναν κόσμο αγνής διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής!